Голям ъпдейт за всички VPS услуги

Очаквайте скоро нашата нова платформа за мониторинг на трафик/атаки.


Дата: 2020-09-21 9:49PM

VPS услугата ни, която усърдно разработваме, вече от около два месеца и беше пусната преди 10 дни, предстои да получи голям ъпдейт!

Скоро предстои официалното пускане на нашата платформа за мониторинг на ДДоС атаки - https://ddos.amhost.bg/. Там нашите VPS клиенти ще могат да следят кога е имало атака срещу тях, какъв е бил вида на атаката, нейната продължителност, статистики за най-честите методи на атака под формата на различни графики(Pie Charts и т.н.), както и следене на атаките в реално време. Очаквайте големи намаления, на официалния launch на платформата.

Статистиките ще включват информация за атаки от Layer 3 до Layer 7 включително.

Тук е момента да споменем относно нашата Layer 7 Game ДДоС защита за VPS услугите ни. Защитата е направена против експолойти за специфични платформи/игри, които интересуват нашите клиенти, като Minecraft. Конкретно за тези, използващи VPS-а си за vunlarable платформи, може да очакват ново ниво на защита на :gameport/random.json and others.... Гарантираме пълна защита срещу всички атаки на :30120.

Това което прави нашата защита най-добра е нейната гъвкавост... Ние не базираме защитата си директно на IPTables, използваме специално изработен от нас Sniffer|Filter(IDS/IPS), написан на Go Lang, който на базата на специален набор от правила, които ние можем да променяме във всеки един момент, блокира зловредния трафик. Ако бъде открит нов експлойт, ще можем да го оправим бързо, без да се ограничаваме до възможностите за изследване на пакети на IPTables. Статистики относно тази защита, също ще бъдат водени в нашата платформа https://ddos.amhost.bg/