Голяма промоция на всички VPS услуги

Възползвайте се от **34% перманентна отстъпка**


Дата: 2021-05-18 9:44PM

Голяма промоция на всички VPS услуги. СЕГА! Възползвайте се от 34% перманентна отстъпка на всички впс услуги още сега! С ПРОМОКОД VPS. Промоцията е валидна само за първите 25 закупени услуги! С закупуването на всяка впс услуга от AMHost.BG получавате:

  • Най-добрата, премиум DDoS Защита[Със специални допълнителни филтри за известните типове гейм сървъри, предоставена от доставчика с доказала се най-добра защита в България - Нетера, защитавала мнозина важни събития в страната и извън нея, като Българското Европредседателство]. Защитата комбинира множество видове технологии, за да спре успешно всяка атака!
  • Всеки клиент получава достъп до нашата уникална платформа https://ddos.amhost.bg/ където може да следи статистиките за атаките които се филтрират!
  • Всеки клиент получава премиум съпорт, който включва и онлайн разговори на които може да питате вашите въпроси и да показвате нагледно на споделен екран проблемите си - напълно безплатно.
  • Изключителна бърза интернет свързаност
  • 1:1 Съотношение на виртуални ядра (на впс-а) към тези на цялата машина - получавате реален перформънс.
  • Гаранция за качество и множество доволни клиенти.(Може да разгледате ревютата ни(TPilot) - 48 оставени, всичките с 5/5 звезди)
  • Още много други екстри за които може да прочетете на нашият сайт.

Наскоро AMHost.BG навърши година от своето създаване и искаме да ви благодарим за всички постигнати успехи и за това, че благодарение на вас - нашите клиенти, успяхме да се утвърдим като един от най-добрите и най-доверени хостинг компании в България, в сферата на гейм хостинга. За тази година успяхме да покажем, че за нас мнението на клиента е от значение и че се стремим винаги към това да предлагаме най-доброто във всички отношения! Отличихме се със своята DDoS Защита, която се развиваше и продължава да се развива непрестанно и е филтрирала хиляди атаки!

Благодарим ви за доверието и скоро очаквайте интересни новини относно AMHost.BG!

https://amhost.bg/vps.php