Честита Нова 2023 година!

Пожелаваме ви здраве, щастие и множество успехи през новата 2023 година!


Дата: 2023-01-02 11:12AM

Честита Нова година! Пожелаваме ви здраве, щастие и множество успехи през новата 2023 година! За нас 2022 беше успешна и благодарим на всички клиенти които избраха нас. Вярваме обаче, че има много неща които могат да се подобрят през 2023 и затова тя е най-амбициозната ни година до този момент. Предстоят промени по услугите ни които ще ги подобрят значително, като първото тримесечие на 2023 ще бъде изключително динамично в положителна посока.

Очаквайте следните подобрения:

  • Оптимизация на съпорт системата, така че на 90% от въпросите да може да се получава отговор в рамките на до 5-10минути след запитване.
  • Увеличаване на интуитивността с която управлявате услугите си, запазвайки възможностите за интеграция на сложни и custom решения
  • Добавяне на нови вътрешни системи които да подобрят Redundancyто на всички услуги
  • Създаване на леснодостъпен и приятен за гледане контент с цел обогатяване на знанията на клиентите ни и достигане до по голяма аудитория

Това са само част от нещата които сме предвидили :), за да следите актуална информация относно промените за хостинга може да ни последвате в социалните ни мрежи Instagram, Youtube, Tiktok и да следите дискорд групата ни за новини!