Голяма промяна по DDoS Защитата ни!

Ето защо преминаваме от Voxility на CosmicGuard.


Дата: 2023-03-25 3:18AM

До сега...: За да защитим своите клиенти винаги сме използвали най-известното и добро решение на българският пазар, а именно комбинация от on-premise Firewall-а от Neterra и техния SecureCloud (Voxility). Както и наши собствени и взаимно създадени с Neterra допълнителни решения.

Проблемът: Voxility обаче е създавал проблеми на клиентите ни които са извън България, но ползват българската локация ->false-positives и агресивно рязане на някои типове трафик, както и понякога не филтрира по-комплексните атаки. Voxility просто не е tailor-made защита за гейм сървъри. И с него нямаме и много възможности за модификация на филтрите.

Решението: След дълги проучвания нашият екип реши да даде шанс на CosmicGuard. Запазваме решенията си които сме създали, както и Neterra Firewall и заменяме Voxility с Cosmic. CosmicGuard се ползва от най-големите гейм сървъри и платформи в световен мащаб CosmicGuard - Website. Имат специално създадени решения за защита на: Minecraft, MC:PE, Rust, HurtWorld, 7Days2Die, CS:GO, SAMP, ARK:SE, GTA, Steam и др. сървъри.

CosmicGuard гарантира: 1-second mitigation time & 1-ms mitigation latency 0 false positives & Terabit-scale capacity

Всички услуги в нашият рейднж 87.121.54.0/24 ВЕЧЕ са с активна CosmicGuard защита! Ако хоствате някои от гореспоменатите сървъри можем да ви добавим специалните защити.

Заедно с тази промяна ние ставаме първите които интегрират подобно tailor-made anti-ddos решение за гейм сървъри в България.

Ако до момента сте изпитвали проблеми с DDoS при някой хостинг, не се колебайте, преместете се при нас СЕГА с промо код ANTIDDOS и ще можете да спестите 33% от цената за първия ви месец, кода е валиден САМО за първите 19 поръчки! Отърви се от досадните проблеми още сега БЕЗ РИСК -> ако имате проблеми с DDoS които не можем да решим -> ще ви върнем парите!